La XI edició de la Carrera dels Arbres i Castells ja té vencedors. En la categoria Absolut Femení s’ha imposat el C.A. Edeta, el mateix equip ha sigut el vencedor en la categoria Absolut Masculí. En la Categoria de Mixt Femení el guanyador ha sigut el DeltaValencia Atletismo i en la de Mixt Masculí han pujat pel cap alt alt del calaix l’UME 2.

Companyonia, repte, superació, esport, turisme… En definitiva un cap de setmana d’encant a Camp de Túria. 43 equips han participat en l’edició del 2020. La Carrera dels Arbres i Castells es consolida com una prova important en el calendari dels equips.
Enguany, una de les novetats era la creació d’una nova categoria, la d’Empresa. Tres equips han rebut el guardó, Decathlon Campanar s’ha pujat al número 1 del podi. En segona posició ha quedat el MSCTV i els tercers han sigut els runners de l’Ajuntament de La Pobla de Vallbona.

Sant Antoni de Benaixeve ha acollit la paella i lliurament de trofeus. A més, unes altres de les novetats que l’organització havia preparat era el sorteig de diferents productes i serveis oferits per comerços de Camp de Túria.

L’organització vol agrair la participació de tots els equips en esta edició del 2020 i a més vol posar en valor l’esforç i el compromís de tots i totes les voluntàries que han fet possible la Carrera d’Arbres i Castells. Us esperem l’any que ve!