MCT

La Mancomunitat Camp de Túria, a través de l’Acord Territorial d’Ocupació, ha començat a difondre la cultura emprenedora en els instituts de la comarca. Així, aquesta mateixa setmana, l’alumnat de 4t de l’ESO, els de 1r i 2n de Batxiller i de 1r i 2n d’FP Bàsica del IES de Benaguasil han rebut la visita d’una tècnica d’Empresa i han pogut endinsar-se en el món de l’emprenedoria.

En sessions participatives, on l’alumnat s’implica aportant dubtes sobre el tema poden conèixer amb detall en què consisteix ser una persona emprenedora. Desenvolupar capacitats transversals que poden ser-los útils per a créixer en el mercat laboral és un dels objectius de la iniciativa.

La setmana vinent les sessions es traslladaran a l’IES Laurona de Llíria; després d’aquest centre educatiu la cultura emprenedora arribarà a l’institut del Prat, al de Riba-roja de Túria, el de Bétera i l’Eliana.

Si algun centre de Camp de Túria vol acollir-se a aquesta iniciativa pot posar-se en contacte amb la tècnica d’empresa en el número de telèfon 664533671. Els tallers s’emmarquen en horari lectiu i té la duració d’una classe.

La Mancomunitat Camp de Túria treballa per a millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes, per això, dedicar recursos, transmetre coneixements i apoderar a la joventut està entre els seus objectius.