Arranca un nou projecte de l’Acord Territorial d’Ocupació, una iniciativa que es desenvolupa gràcies a Labora. Durant el que queda de l’any 2019 i durant el pròxim 2020, els tècnics i tècniques que formen part del ACORD desenvoluparan el Projecte Experimental ‘Fent Territori: EMP 4.0’.

Des d’aquest mateix mes, les persones que estiguen desocupades i vulguen aconseguir noves eines per a afrontar amb èxit la cerca d’ocupació tenen a la seua disposició a les tècniques d’orientació laboral. Bé a través d’una sèrie de sessions on es desenvoluparan aspectes com el projecte personal, com afrontar una entrevista de treball, com fer un curriculum vitae adequat al nostre perfil o conèixer les eines digitals que ens acosten al nostre objectiu o bé amb atencions individualitzades amb les orientadores o amb la tècnica de Coach. Les persones que són cercadoras d’ocupació poden acudir a la Mancomunitat Camp de Túria.

 

 

EMPRENEDORIA I EMPRESA

En aquest sentit, els emprenedors i emprenedores, les empreses recentment creades i les consolidades també tindran serveis a la seua disposició. A més de poder participar en itineraris on s’aprofundeix en aspectes com coaching per a emprendre, màrqueting 3.0 o el pla d’empresa. També disposaran de tallers de professionalització, així com de seguiment, acompanyament, coach… Cal destacar que la Mancomunitat Camp de Túria disposa d’un Punt PAE (Punt d’Atenció a l’Emprenedor). A més, es treballarà en la creació d’un punt de trobada mensual per a emprenedors i emprenedores i noves empreses, on posar conèixer-se, crear networking i resoldre dubtes. Si vols aprofitar algun d’aquests serveis gratuïts que la Mancomuinitat Camp de Túria posa a la teua disposició pots realitzar la consulta en el mail: empresa@mancomunitatcampdeturia.es.

En línies paral·leles s’està treballant també en l’Estratègia Territorial de Camp de Túria. Es treballa en l’elaboració d’una estratègia que siga capaç de marcar les línies de futur de la comarca. Una guia que treballe pel desenvolupament sostenible, l’ocupació de qualitat, i la responsabilitat social en les empreses; entre moltes altres.

INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL

El Projecte ‘Fent Territori: EMP 4.0’ explorarà la Intel·ligència Artificial per a aplicar-la en matèria d’ocupació. En col·laboració amb la Universitat Politècnica de València i l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Informàtica en el desenvolupament d’una eina que empra la Intel·ligència Artificial per a acostar les empreses que cerquen cobrir necessitats específiques de llocs de treball i les persones desocupades. A més, s’aprofundirà en la creació, dinamització i consolidació de xarxes empresarials locals, comarcals i regionals per a la millora de la productivitat, a través de l’optimització dels seus recursos, tant humans com materials i tecnològics.

CONNECTIVITAT 4.0

Tot això amanit amb la connectivitat 4.0. Gràcies al desenvolupament de l’entorn digital del Portal d’Ocupació i Empresa on treballarem en el desenvolupament d’individus digitals, equips virtuals, organitzacions integrades, empreses en xarxa i negocis interconnectats a través de tecnologies de la comunicació. Un punt de trobada sobre la base de la connectivitat perquè ocupadors i empleats estiguen en contacte.

Si creus que podríem ajudar-te en qualsevol aspecte, no dubtes a posar-te en contacte amb nosaltres. Pots visitar-nos en la Mancomunitat Camp de Túria, C/Pla de l’Arc s/n Llíria o telefonant al 96 279 81 50.