MCT- 5 d’octubre de 2023

 La presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Amparo Navarro, ha convocat un Ple Extraordinari i Urgent que s’ha celebrat en la seu de la Mancomunitat Camp de Túria. Aquest tenía com a finalitat constituir de manera oficial el Ple d’Investidura del passat 23 de setembre, ja que alguns dels representants no van poder acudir a aquest.

Per a això, s’ha reunit de nou la representació dels 17 municipis que integren la Mancomunitat, comptant aquesta vegada amb la presència de Stephane Soriano i Héctor Troyano, representants del Partit Popular de Benaguasil i Vilamarxant, respectivament, on finalment tots dos han pogut prendre possessió del càrrec.

Finalment, en el Ple també s’ha celebrat la votació per a l’aprovació del Compte General de l’Exercici Econòmic de 2022 de la Mancomunitat Camp de Túria. Els resultats de la votació han sigut: a favor, 8 vots de PSOE, 2 de Compromís i 1 de UCIN; i abstencions, 9 vots en el cas del PP i 1 de UCIN. Pel que, finalment, el Compte General de l’Exercici Econòmic ha sigut aprovada.

Aquest compte s’elabora cada any per la Intervenció General de l’Administració de l’Estat amb els comptes anuals de les entitats del sector públic amb l’objectiu de subministrar informació sobre la situació financera, el resultat econòmic i l’execució del pressupost del sector públic estatal.