19-08-2021

– Es beneficiaran els municipis de Benaguasil, La Pobla de Vallbona, Llíria, Loriguilla, Marines, Riba-roja de Túria i Vilamarxant
– Riba-roja de Túria rebrà una subvenció de prop d’un milió d’euros per a actuacions de millora en sis polígons industrials

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través d’Ivace Parcs Empresarials, ha concedit 2,18 milions d’euros que permetran millorar la imatge i modernitzar 15 àrees empresarials de set municipis del Camp de Túria.

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent ha recordat que les actuacions de millora “s’emmarquen en la convocatòria d’ajudes de 2021 per a projectes de millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics”.

“Les ajudes tindran una intensitat del 82,67 %- ha continuat- i gràcies a elles el Camp de Túria comptarà amb àrees industrials amb imatge renovada i millors serveis que repercutiran en les empreses ja instal·lades i atrauran la implantació de nous projectes per a continuar aportant creixement i riquesa per a la comarca”.

D’aquesta manera, ha detallat que es beneficiaran les localitats de Benaguasil, La Pobla de Vallbona, Llíria, Loriguilla, Marines, Riba-roja de Túria i Vilamarxant.

En concret, els polígons industrials que es milloraran i modernitzaran són La Pila (148.023,25 euros) de Benaguasil, Cap de l’Horta (77.643,76 euros), Maquiva (164.641,64 euros), Mas de Tous (156.623,60 euros) i Rascanya (43.738,11 euros) de la Pobla de Vallbona, Laboratorios Radio (165.340 euros) de Llíria, Masia del Conde (126.956,31 euros) de Loriguilla, Polígon industrial de Marines (143.545,20 euros) i Enchigalar del Rullo (165,340 euros) de Vilamarxant.

Climent ha destacat que Riba-roja de Túria rebrà una subvenció de 992.040 euros per a la millora de les àrees Mas del Baló, Sector 12-Bassa, Sector 13-Masia Sant Antonio de Poyo, Casanova, El Oliveral-By Pass i Parc Logístic. Cadascuna d’elles rebrà una inversió de 165.340 euros.

Actuacions subvencionables

Entre les principals actuacions que seran subvencionades per l’Ivace destaquen la instal·lació de vigilància a través de CCTV connectat a la Policia Local, millora de zones verdes i de l’enllumenat públic mitjançant energies renovables.

També s’implementarà carril bici, s’instal·larà serveis contraincendis, es renovarà la senyalització horitzontal i/o vertical del trànsit, es millorarà el sanejament d’aigües residuals i es crearà pàgina web amb informació del polígon industrial.