Amb el nou curs escolar arriben també les competicions esportives. Des de fa quatre anys, la Mancomunitat Camp de Túria coordina, entre moltes altres coses, les Lligues Intermunicipals dels Jocs Esportius.

Els col·legis de la comarca formen els seus propis equips de futbol sala que durant tot l’any acadèmic disputen la lliga intermunicipal coordinada per la Mancomunitat Camp de Túria. Es tracta d’una manera de cohesionar a la comarca des de l’àmbit esportiu. Xiquets i xiquetes que cursen des de 1r de Primària fins a 1r de l’ESO se citen els divendres a la vesprada per a disputar els partits de cada jornada.


En el curs acadèmic 2018-2019 més de 600 escolars de la comarca van participar en els Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana. Els equips són tots mixtos. L’alumnat que hi haja nascut entre 2006 i 2013 i vulguen participar en la XXVIII edició que arranca el pròxim 18 d’octubre tenen durant el mes de setembre de temps per a informar-se en els seus centres educatius i formalitzar la inscripció.