L’Acord Territorial d’Ocupació que es desenvolupa dins del Departament de Promoció Econòmica de la Mancomunitat Camp de Túria, ha organitzat aquest matí un Desdejuni Empresarial. Prop de mig centenar d’empreses de la comarca han participat en aquest acte informatiu.

L’acte que ha sigut inaugurat per la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria i alcaldessa de Marines, Lola Celda, ha comptat també amb la participació del Delegat de Polígons Industrials i alcalde de Llíria, Manuel Civera. La jornada l’han completada el cap de Servei de planificació i ordenació industrial de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Consum, Manuel Rosalén. I al costat d’ell el cap de l’àrea d’Empreses i Associacions de l’IVACE, Javier Mínguez.

Una jornada que ha servit per a donar a conèixer a les indústries de la comarca a les ajudes i subvencions a les quals poden acollir-se. Des de la Mancomunitat Camp de Túria es posa a la disposició de les empreses un servei d’informació i orientació totalment gratuït per a la tramitació de les ajudes i subvencions.

L’Acord Territorial d’Ocupació ha organitzat diverses accions per a treballar conjuntament amb les empreses. Per això, el pròxim 10 de març s’ha organitzat una visita al Parc Empresarial d’Elx. Responsables políticos, personal tècnic i empreses poden participar en la trobada que servisca per a conèixer de primera mà l’experiència d’un dels Parcs Empresarials més importants de la Comunitat Valenciana.

En aquest sentit, per al mes d’abril s’ha preparat també una cita amb l’Ajuntament de Paterna. L’alcalde del municipi, personal tècnic i assessors legals donaran a conèixer els detalls de la creació de l’Entitat de Gestió i Modernització del Parc Tecnològic.

A més, també s’ha donat a conèixer que el pròxim dia 2 d’abril en Riba-roja se celebrarà el Fòrum Ocupació. Un punt de trobada entre aturats i empreses que cerquen cobrir llocs de treball.