La Mancomunitat Camp de Túria, a través del seu Departament de Promoció Econòmica, ha organitzat per a aquest dijous 4 de juny l’Observatori d’Ocupació i Empresa. Un Observatori que és punt de trobada dels diferents actors de la comarca que serveix per a tractar les línies de treball que ajuden el desenvolupament econòmic i social de Camp de Túria. Per primera vegada des que es creara els partits polítics amb representació en el ple de l’ens supramunicipal participaran en la cita.

Una trobada en el qual participaran, com és habitual en els Observatoris, els sindicats, representants de l’empresa i la indústria, del comerç i serveis, de la societat civil i de la Universitat de València a més d’ADL’s dels municipis.

Es tracta d’un punt de partida en el qual marcar les línies de treball que retornaran a la comarca de Camp de Túria a la senda del creixement. La comarca s’ha vist afectada, com totes les altres, per la crisi sanitària de la COVID-19 que està derivant en una crisi econòmica que afecta ja a diversos sectors representats a la comarca.

Per a treballar la seua participació en l’Observatori d’Ocupació i Empresa, aquesta mateixa vesprada ha tingut lloc una reunió de treball entre les Associacions de Comerciants de Camp de Túria i personal tècnic de la Mancomunitat. L’objectiu de la reunió ha sigut el de preparar propostes i línies de treball que es puguen desenvolupar per a donar suport al petit i mitjà comerç dels pobles de Camp de Túria.