Hui ha tingut lloc una reunió de treball a Riba-roja de Túria per a abordar la celebració del Fòrum Connecta Labora. La cita que ha comptat amb la presència del regidor de l’Ajuntament, José Ángel Hernández; així com amb la coordinadora de AEDL del municipi i la directora del departament de Promoció Econòmica de la Mancomunitat Camp de Túria al costat de personal de l’agència de Desenvolupament Local i responsables de l’empresa adjudicatària del servei ha servit per a abordar com serà el Fòrum d’Ocupació en Riba-roja.

La crisi sanitària provocada per la COVID-19 ha generat nous protocols d’actuació, on la seguretat de les persones és el més important. Els espais que s’utilitzaran respectaran totes les recomanacions de Salut Pública i els tallers i tot el que puga fer-se de manera online es farà així per a evitar les aglomeracions de persones.

Les entrevistes de treball es faran de forma presencial, però sempre amb cita prèvia. Cap persona podrà acudir al Fòrum Connecta Labora sense haver realitzat la seua inscripció prèviament. La jornada es desenvoluparà el pròxim 20 de novembre. En la pàgina web http://connectalabora.com/ podran realitzar-se les inscripcions. El termini s’obrirà en els pròxims dies.

Labora realitza aquests fòrums en tota la Comunitat amb ofertes de treball i tallers pràctics per a la cerca d’ocupació. El de Riba-roja comptarà amb tallers sobre videocurrículum, com afrontar una entrevista de treball o masterclass sobre competències professionals.

La finalitat és facilitar a la ciutadania la cerca de treball i fer més pròxims els serveis d’ocupació que ofereix l’Administració.