La Mancomunitat Camp de Túria ha obert el termini d’admissió per als cursos que es desenvoluparan des de setembre i formaran a l’alumnat en les branques de tèxtil i mecànica.


Els Programes de Formació de Qualificació Bàsica (PFCB) estan dirigits a adolescents entre 16 i 21 anys que no hagen obtingut el títol en Educació Secundària Obligatòria. Durant un any es formaran en Operacions Auxiliars de Manteniment en Electromecànica de Vehicles i Arranjaments i Adaptacions en Peces i Articles de Tèxtil i Pell.


Si vols afegir una nova oportunitat laboral al teu currículum no deixes escapar aquesta formació. Pots resoldre tots els teus dubtes cridant al número de telèfon 627645042. Fins dimecres que ve 3 de setembre està obert el termini d’inscripció.


El curs que donarà començament a la fi de setembre i es prolongarà fins a juny contempla també les pràctiques no laborals. L’alumnat tindrà formació pràctica durant dues setmanes en empreses de la comarca per a poder desenvolupar els coneixements adquirits durant el curs.