La Mancomunitat Camp de Túria està treballant intensament en els últims retocs de l’Estratègia Territorial de Camp de Túria. Un document que va començar a elaborar-se l’any passat i que ha continuat anotant canvis i adaptacions com tots els produïts per la pandèmia de la Covid-19.


Es tracta d’un document que arreplega les línies d’actuació en matèria d’ocupació i desenvolupament econòmic que puguen retornar a la comarca a la senda del creixement. El personal tècnic de l’Acord Territorial d’Ocupació al costat d’una de les agents de desenvolupament comarcal de Promoció Econòmica ultima els detalls del document per a poder traslladar-lo a la Universitat de València.


Es tracta d’un projecte comú en el qual participa Labora, a través dels Pactes Territorials i la Universitat de València. L’objectiu és poder tenir damunt de la taula les línies de treball a mitjà i llarg termini que aconseguisquen millorar i adaptar les indústries, el comerç i en definitiva el sector productiu de les comarques perquè millore l’ocupació.


Un treball meticulós d’estudi amb estadístiques, dades, gràfiques i les aportacions dels agents socioeconòmics més representatius de Camp de Túria que amb les seues intervencions en les taules de treball, en l’Observatori i en els desdejunis informatius han fet que aquest document siga la guia que marque el camí per a enfortir a la comarca.