La Mancomunitat Camp de Túria va rebre ahir la visita del Vicepresident Tercer de la Diputació de València, Carlos Fernández Bielsa. Després de visitar l’Ajuntament de Llíria i abans de desplaçar-se fins a Marines i Olocau, el vicepresident de la Diputuación es va acostar fins a les instal·lacions de l’ens supramunicipal per a conèixer els serveis que es presten.

Bielsa, que va estar acompanyat en tot moment per la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda, va recórrer les instal·lacions i va conversar amb els i les treballadores d’esta administració pública.

“És molt important rebre la visita del vicepresident de la Diputació. Des de la Mancomunitat volem intensificar els llaços d’unió amb la Diputació i la Generalitat i continuar treballant ampliant i millorant els serveis que tenim fins ara”, ha assegurat Lola Celda.

Per part seua, el Vicepresident Tercer de la Diputació ha explicat que “és un plaer per a mi visitar la Mancomunitat Camp de Túria, perquè he sigut president de mancomunitat i sé tot el treball i l’esforç que fa Lola Celda, l’alcaldessa de Marines i presidenta de la Mancomunitat a alçar esta casa i a prestar serveis mancomunats”. “Reconec l’esforç de la presidenta a traslladar la necessitat de cooperar entre municipis per a tirar avant projectes de molta envergadura. Esta mancomunitat és un exemple de mancomunitat, de consolidació de mancomunar serveis i de tenir un projecte comú entre tots els municipis de la comarca”, ha subratllat Bielsa.

En este sentit, el vicepresident de la Diputació ha comentat que “les mancomunitats són tan importants per a la Diputació de València que és la primera vegada que hi ha finançament dins dels Plans d’Inversió per a les mancomunitats. Nosaltres creiem que les mancomunitats són un instrument útil per als pobles, per a les ciutats, per a intentar compartir serveis i intentar que els municipis tinguen un projecte comú. Esta comarca i esta mancomunitat són un exemple en esta matèria”.