Al voltant de 150 persones han assistiren ahir de matí al Centre Multiusos de Llíria, a escoltar i aprendre dels sis ponents que han participat en el primer Focus Pime i Emprenedoria de 2019 celebrat a la província de València, organitzat per CEEI València juntament amb la Mancomunitat Camp de Túria, amb la implicació de quatre comarques.
En Focus Pime i Emprenedoria Camp de Túria, Camp de Morvedre, Els Serrans i Rincón d’Ademús, experts en diferents matèries han abordat temes d’interès tant per a pimes com per a emprenedors, amb la moderació de la periodista Gemma Mateos.


De la mà de Carlos Mínguez, de GfK, el públic ha conegut quins són els hàbits de consum de les noves generacions i les estratègies que han d’adoptar les empreses per a adaptar-se a ells.
D’innovació i èxit empresarial s’ha parlat en la taula redona protagonitzada per empresaris i professionals de la talla de Federico Félix, president de Fedacova; Reyes Vilar, directora comercial de Ferros La Pobla; Sergio Bautista, gerent de SH Llevant i Ricardo Lop, propietari d’Acers Hispània. Al llarg d’una hora, s’han donat claus per a preparar el relleu generacional en una empresa, s’ha advocat per la igualtat de gèneres en el món empresarial i s’han destacat les oportunitats que brinden les noves tecnologies i les plataformes online als negocis locals i tradicionals.
La trobada ha comptat també amb un espai per al networking, que els presents han aprofitat per a intercanviar targetes i per a conèixer a fons els serveis i productes de les empreses i entitats que han exposat en la mostra programada en l’esdeveniment.


José Enrique Garcia Llop, director de creativitat i innovació d’Equip Humà, ha tancat l’esdeveniment amb un taller centrat en la creativitat, habilitat cada vegada més important i reconeguda en l’àmbit empresarial.
Per part seua, tant Jesús Casanova, director de CEEI València, com Lola Celda, presidenta en funcions de la Mancomunitat de Camp de Túria, s’han mostrat satisfets pel bon acolliment i l’èxit d’assistència que ha registrat l’esdeveniment que, consideren, ha contribuït a apoderar als empresaris i emprenedors assistents amb les experiències de les empreses participants i els coneixements als quals han accedit al llarg del matí.
Focus Pime i Emprenedoria és una iniciativa promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l’emprenedoria i la pime, i compta amb el cofinançament dels fons FEDER de la Unió Europea, dins del Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020.