MCT- 25 de gener de 2024

 El tècnic del servei d’Esports de la Mancomunitat Camp de Túria s’ha reunit amb els responsables de cadascuna de les proves que componen el Circuit Carreres Populars Camp de Túria per començar a treballar amb els preparatius de l’edició d’aquest 2024 i valorar els objectius aconseguits en l’any 2023.

La Mancomunitat Camp de Túria és l’encarregada d’organitzar el Circuit de Carreres Populars Camp de Túria, juntament amb els diferents municipis, associacions i clubs d’atletisme que conformen el circuit. Aquest projecte sorgeix de la necessitat d’agrupar totes les carreres de la comarca en forma de circuit, la qual cosa permet al corredor/a recórrer els diferents municipis de la comarca Camp de Túria.

La finalitat d’aquest Circuit és fomentar les activitats esportives i oferir la possibilitat de participar durant pràcticament tot l’any en proves que recorren tota la comarca. En el cas de l’edició de 2023, la carrera va constar de 10 proves que van començar al mes d’abril amb la X Carrera popular de Sant Vicent de Llíria i es va prolongar fins al mes de desembre.