MCT

La presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda, va participar ahir en la reunió programada per la Diputació de València sobre “Fons Next Generation per a Municipis de la Província de València”. En la cita també va estar la directora del Departament de Promoció Econòmica de la Mancomunitat, Chelo Herráez, i representants polítics d’altres municipis de la comarca.

La presidenta de la Mancomunitat va felicitar “la Diputació de València i a la Generalitat per la jornada”. “La Mancomunitat Camp de Túria té experiència quant als fons europeus perquè ja ha desenvolupat projectes en el passat i esperem, amb aquest nou impuls, poder tornar a fer-ho en un futur pròxim”, ha indicat.

En aquest sentit Celda ha avançat que “es crearà l’Oficina de Projectes Europeus en la Mancomunitat” i ha emplaçat a la Diputació i a la Generalitat Valenciana a una reunió amb els responsables dels ajuntaments de Camp de Túria per a abordar el tema de projectes europeus. Es preveu que la reunió es programe en les pròximes setmanes.