MCT- 14 de març de 2024

El ple de la Mancomunitat Camp de Túria ha aprovat uns pressupostos per a 2024 que ascendeixen a 4.982.579,68 €, amb 19 vots a favor de PSOE, Compromís, Ciutadans, UCIN, l’abstenció de CUPO i 11 vots en contra de PP i VOX.

Més del 70% del pressupost prové de subvencions de les diferents administracions públiques autonòmiques i provincials i la resta és aportació dels 17 ajuntaments de la comarca. Es destaca la rebaixa en les quotes de 14 de les 17 poblacions que componen l’entitat supramunicipal.

En termes generals, el departament de Benestar Social i Sanitat de la Mancomunitat Camp de Túria és el que ha obtingut major finançament en els comptes supramunicipals amb un 67% i 2.013.979€. Després, el departament de Promoció Econòmica, Ocupació i Esports amb el 17,83% i 532.662,97€. Els segueixen les partides de Turisme, Joventut, Centre Ocupacional, Mesures Judicials, Administració General i altres.

En el ple, també s’ha procedit a l’aprovació provisional de l’Ordenança de Prestacions Econòmiques dels Serveis Socials de Base, destacant l’aprovació per unanimitat per part de tots els partits per ordenar les ajudes d’emergència a les famílies més necessitades de la comarca Camp de Túria.

Amb l’aprovació d’aquest pressupost s’assegura el bon funcionament dels serveis mancomunats i es beneficia a tota la ciutadania de la comarca Camp de Túria.