MCT- 16 de novembre de 2023

La presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Amparo Navarro, ha convocat un Ple Extraordinari que s’ha realitzat en la seu de la Mancomunitat. Per a això, s’ha reunit la representació dels 17 municipis que integren la Mancomunitat Camp de Túria. Aquest Ple Extraordinari ha tingut com a principal finalitat l’aprovació de la Composició de la Junta de Govern Local, a la qual han sigut convidats a participar els partits polítics de la comarca. Finalment estaran representats en la Junta els grups PSOE, Compromís, Ciutadans i UCIN.

A continuació s’ha procedit a designar les Vicepresidències i els responsables del seguiment d’àrees i projectes de la Mancomunitat, els càrrecs de la qual correspondran a: Robert Raga, alcalde de Riba Roja del Túria, primera vicepresidència, responsable de l’àrea de Promoció Econòmica i Ocupació; Joan Manuel Miguel León, alcalde de Llíria, segona vicepresidència, responsable de l’àrea de Mobilitat, Sostenibilitat i Benestar Animal; i la tercera vicepresidència responsable del Departament de Benestar Social i Sanitat queda buida després de la negativa del Partit Popular.

Xavier Jorge Cerdà, regidor de Vilamarxant, serà el responsable d’Innovació, inclosa en l’àrea de Promoció Econòmica i Ocupació, qui al seu torn ha pres possessió del càrrec, al no haver pogut acudir als anteriors plens.

També s’ha dut a terme l’aprovació de la Proposta de Constitució de la Comissió d’Hisenda, Patrimoni i Personal, que ha conclòs amb els vots a favor de tots els partits polítics.