MCT- 26 d’abril de 2024

A la comarca Camp de Túria, on la història s’entrellaça amb la modernitat i la tradició amb la innovació, la Mancomunitat Camp de Túria sorgeix com una entitat compromesa amb el desenvolupament integral dels veïns i veïnes de la comarca i l’impuls d’un futur pròsper. En el centre d’aquests vessants, es troben els dos pilars fonamentals: l’Ocupació i l’Emprenedoria.

La creació de treball digne i la capacitat de crear noves oportunitats són essencials per al benestar de la comarca i els seus habitants, tant a nivell social i com econòmic. Per aquesta raó, la Mancomunitat Camp de Túria centra els seus esforços a través dels serveis que ofereix el PACTE Camp de Túria, un projecte finançat per Labora i El Ministeri de Treball i Economia Social. Els serveis són:

– Portal d’Ocupació i Empresa, una plataforma digital que reuneix totes les ofertes laborals de la comarca en un sol lloc, facilitant així l’accés a un ecosistema laboral inclusiu i dinàmic. Les inscripcions es realitzen a través de la web https://gestionandote.com/agencia/campdeturia o telefonant al 664-533-570 o al 664-533-641.

– Pla d’Ocupabilitat també és la pedra angular per a la labor de la cerca d’ocupació. Aquest programa ofereix un enfocament integral que abasta des de la millora de currículums, fins a la creació de tallers d’ocupació i l’orientació personalitzada en cada pas del procés. Per a inscriure’t en aquest projecte es pot fer consultant a l’ADL (Agent de Desenvolupament Local) de cada ajuntament o bé cridant al WhatsApp 664-533-570 i al 664-533-641.

– Àrea d’Emprenedoria, el qual ofereix un espai on les idees poden florir i convertir-se en grans projectes. Des de la creació de xarxes de contacte fins a la formació especialitzada i l’assessorament personalitzat, la Mancomunitat fa costat a l’emprenedor en cada pas del seu camí cap a l’èxit empresarial. Per a contactar amb aquest sector s’ha de telefonar al 627-645-039 o al 664-533-671.

Amb aquestes accions, la Mancomunitat Camp de Túria convida a la ciutadania a unir-se i utilitzar els seus serveis per a transformar realitats i construir oportunitats per als habitants dels municipis de la comarca Camp de Túria, perquè som comarca.