La Mancomunitat Camp de Túria continua amb el seu suport al comerç comarcal. En aquesta ocasió, l’objectiu de la campanya en la qual s’ha treballat en les últimes setmanes és la de la realització d’un vídeo promocional que aposte per l’associacionisme entre els comerciants de la comarca.

El vídeo que cerca posar en valor la marca ‘Comerç Actiu’ i els valors que ella representa compta amb la participació de comerciants de diversos municipis de Camp de Túria que transmeten la necessitat d’estar units perquè el comerç local resistisca la crisi provocada per la Covid-19 i es convertisca en un referent dels veïns i veïnes de la comarca.

El vídeo que veurà la llum en les pròximes setmanes es compartirà en les xarxes socials per a arribar a quanta més població millor. Productes locals, tracte immillorable i un servei exquisit són algunes de les característiques dels comerços a Camp de Túria.

Aquesta campanya se suma a moltes altres per les quals ha apostat la Mancomunitat Camp de Túria en el seu defensa del comerç local. A més, la campanya del vídeo i les altres realitzades anteriorment es fan realitat gràcies a les ajudes i subvencions que proporciona AFIC.

També s’ha lliurat un roller a cadascuna de les 17 associacions de comerciants repartides per tot Camp de Túria perquè tinguen material per a poder utilitzar en reunions, fires, esdeveniments…

En aquest sentit, a més s’han imprès 1.000 adhesius més amb la marca ‘Comerç Actiu’ que seran repartides entre els comerços associats. La Mancomunitat Camp de Túria continua apostant i ajudant el comerç local.