MCT

La Mancomunitat Camp de Túria ha rebut l’aprovació per part de Labora per a poder desenvolupar un nou projecte dins de l’Acord Territorial d’Ocupació Camp de Túria. Des de forma, el personal tècnic podrà continuar desenvolupant durant dotze mesos més accions que afavorisquen l’ocupabilitat a la comarca i milloren la competitivitat del teixit empresarial.

Gràcies al Fons Social Europeu i a Labora la Mancomunitat Camp de Túria podrà continuar prestant els serveis que s’ofereixen de manera gratuïta a les persones desocupades. També es podrà continuar atenent les necessitats de les persones emprenedores de Camp de Túria i les empreses comptaran amb serveis de mentoring, coaching i informació sobre ajudes i subvencions durant dotze mesos més. El comerç de la comarca també podrà continuar rebent assessorament i ajuda per a consolidar la marca Comerç Actiu i potenciar el comerç de proximitat.

Es tracta, en definitiva, de donar continuïtat a un treball que va començar a desenvolupar-se l’any 2016 amb el primer projecte experimental de l’Acord Territorial d’Ocupació. Al llarg d’aquests últims quatre anys, han sigut moltes les actuacions enfocades a millorar la situació laboral i econòmica de Camp de Túria.

“Hem de continuar treballant per a enfortir la comarca. El personal tècnic assessora, ajuda, orienta i acompanya tant a persones desocupades, com a autònomes, emprenedores, empreses i comerç en el camí de la reconstrucció econòmica”, ha explicat la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda.

L’Acord Territorial d’Ocupació treballa, a més, en col·laboració amb les agències d’ocupació i desenvolupament local dels 17 ajuntaments de la comarca. Fins a març de 2022 es desenvoluparan noves accions en benefici de la comarca. “Sota el nom de ‘Per a la reconstrucció’ continuarem avançant i donant suport a la comarca perquè torne a la senda del creixement”, ha conclòs Celda.