La Mancomunitat Camp de Túria s’adapta a les noves necessitats de la població. Per això, els plans d’ocupabilitat grupals que es realitzaven dins de l’Acord Territorial d’Ocupació farà el salt a la modalitat online.

Atès que la situació provocada per la COVID-19 no és estable i les mesures de seguretat i higiene establides per les autoritats competents poden canviar en qualsevol moment, el Departament de Promoció Econòmica no vol deixar passar l’oportunitat de continuar ajudant la població però d’una forma diferent.

En la modalitat online s’oferirà, igual que es feia de manera presencial, servei d’orientació i ocupació així com de coachig. Una manera de contribuir a reduir la bretxa digital que tant s’ha posat de manifest en aquests moments.

En definitiva, el Pla desenvoluparà els mateixos continguts que es tracten en els plans presencials però utilitzant l’eina de Google ‘Classroom’. L’objectiu és poder ajudar les persones desocupades en tantes formes com ens siga possible. O ben online o ben presencial, quan les condicions així ens els permeten.

Si vius a Camp de Túria i vols que t’ajudem pots posar-te en contacte amb el personal tècnic en el 96 279 81 50 Ext.2 i si vols inscriure’t en el Pla directament pots fer-lo en el següent enllaç: https://url2.cl/5bk6m