MCT – 23 de febrer de 2023

La Mancomunitat Camp de Túria continua treballant per a convertir la comarca en un territori innovador. Per aquest motiu, i per a donar a conèixer tots els projectes que es desenvolupen en aquest àmbit, des de l’ens supramunicipal s’ha mantingut una reunió de treball a Districte Digital en Alacant amb la Directora General d‘Innovació, Sonia Tirado.

La cita, que ha comptat amb la participació de la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda, i la directora de Promoció Econòmica i Ús de l’ens, Chelo Herráez, ha servit perquè la directora general conega en profunditat els diferents projectes que es desenvolupen cercant convertir a Camp de Túria en un territori innovador.

Entre altres assumptes, s’han donat detalls dels projectes desenvolupats amb la col·laboració de l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI), el Pacte Territorial d’Ocupació i l’Oficina de Projectes Europeus.

També s’ha explicat el Túria Innovation Transfer Day. Un esdeveniment que es va celebrar al novembre de 2022 i que va ser referent a nivell comarcal com a punt de trobada entre els instituts tecnològics, el HUB de proveïdors digitals de la comarca de Camp de Túria i les empreses. Una cita que va comptar amb taules de debat sobre temes com la mobilitat, l’agricultura, l’economia circular i la digitalització i píndoles relacionades amb conceptes innovadors i tecnològics.

En definitiva, l’objectiu d’aquestes reunions és donar a conèixer els projectes per a coordinar el treball de les administracions públiques per a continuar desenvolupant idees que fomenten la innovació i la tecnologia a Camp de Túria.