La presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda; al costat d’altres presidents i presidentes de mancomunitats; es va reunir ahir amb la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo.

El objectiu era el de donar a conèixer tot el que s’havia fet des del Pla de Suport i Coordinació Municipal i que està sent executat per l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències per a fer front a la crisi sanitària provocada pel COVID-19.

Entre altres assumptes es van tractar qüestions relacionades amb les tasques d’ajuda en repartiment de material sanitari, queviures i desinfecció de vials i instal·lacions municipals. Els presidents de mancomunitats li van sol·licitar a la consellera test ràpid de detecció del COVID-19 per a les persones que treballen cada dia a prestar tots estos serveis. La consellera va mostrar la seua predisposició a poder facilitar-los quan siga possible.

També es van posar sobre la taula les dificultats que existeixen per a tenir EPI’s. Al mateix temps que es va avaluar positivament els enviaments de materials EPI’s, realitzats per l’Agència de Seguretat, tant per a policies com per a serveis socials. En paraules de la presidenta de la Mancomunitat “va ser una reunió productiva en la qual vam poder conèixer de primera mà quines actuacions s’estan duent a terme i vam poder manifestar les nostres necessitats, perquè com més prompte millor, puguem millorar les condicions de treball de totes les persones que exerceixen llocs de treball en la desinfecció de carrers i en el repartiment a domicili”.