L’alumnat dels Programes de Formació de Qualificació Bàsica (PFCB) que ha desenvolupat aquest curs escolar 2018-2019 la Mancomunitat Camp de Túria, van tenir el dimarts a la vesprada la seua posada de llarg.
Els 17 alumnes i alumnes que s’han format en els PFCB d’Operacions Auxiliars de manteniment en electromecànica de vehicles i el PFCB Arranjaments i Adaptacions en peces i articles de tèxtil i pell van començar la seua marxa l’any passat. Després d’una duració de 960 hores, impartida de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00 hores en el Centre Cívic El Prat a Llíria i després de passar per un període de pràctiques en empreses, el curs ha arribat a la seua fi.

L’alumnat, procedent de diversos municipis de Camp de Túria com són Llíria, La Pobla de Vallbona, Vilamarxant, Bétera, Nàquera, Olocau i Casinos van rebre un emotiu homenatge. El cos docent compost per Pilar Gavarda, Eduardo Contreras i Eduardo Giménez van abrigallar als que durant un any escolar han sigut els seus alumnes.

Pilar Gavarda va prendre la paraula i a més d’agrair l’esforç d’alumnes i professors va voler dir-los a l’alumnat que guardaren “aquesta frase en el vostre cor i en la vostra ment ‘Jo vull, jo puc i sóc capaç’. Perquè vosaltres voleu, podeu i sou capaços”.

La presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria i alcaldessa de Marines, Lola Celda, va aprofitar l’ocasió per a apuntar que l’ens supramunicipal “ha cregut, cree i continuarà creient en vosaltres. Joves entre 16 i 21 anys que no havien obtingut el Graduat en Educació Secundària Obligatòria i que gràcies a l’esforç i la dedicació del nostre cos docent ha fet de vosaltres uns joves amb futur”.

Celda ha continuat el seu discurs explicant que “la Mancomunitat treballa per a posar en marxa accions que milloren la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Camp de Túria. I ho continuarem fent perquè amb el vostre exemple ens doneu forces per a continuar apostant per la joventut”.

“Perquè una societat sense joventut no té futur. Reitere una vegada més, la meua més sincera enhorabona a l’alumnat, a les famílies que els han acompanyat durant tot el curs i com no, al cos docent que incansablement ha apostat per tots i cadascun de vosaltres perquè us convertiu en joves amb talent i amb un futur prometedor per davant”, ha acabat la presidenta de la Mancomunitat.