. La Mancomunitat Camp de Túria ha lliurat aquest matí els premis TecnOK. El servei de la UPCCA (Unitat Prevenció Comunitària en Conductes Addictives) de l’ens supramunicipal va convocar per sisè any consecutiu aquests guardons amb la finalitat de promoure el bon ús de les noves tecnologies.

Aquest concurs de micro-relats cerca fomentar al mateix temps la creativitat i l’ús de la llengua escrita com a manera d’expressió i promoció de l’esperit crític.


Els guanyadors del primer nivell (1r i2n ESO) corresponen als centres Santa Ana (Llíria) i Assumpció de Nostra Senyora (Riba-roja de Túria). Els guanyadors del 2n nivell (3r i 4t de l’ESO) pertanyen als centres de Marquès de Dosaigües (Bétera) i IES Sant Antoni de Benaixeve.


Una desena de centres de la comarca han participat en aquesta edició amb la presentació de més de 150 relats. La Mancomunitat Camp de Túria ha fet lliurament dels iPad als primers premis, eBooks als segons i SmartWatch als tercers.


En aquesta edició ha participat per primera vegada el Col·legi Mes Camarena que se suma a altres centres privats com IALE que participa tots els anys. En el certamen es poden presentar centres públics, concertats i privats.