MCT

La Mancomunitat Camp de Túria ha explicat aquest matí els resultats obtinguts per l’Acord en el seu últim projecte. Sota el lema “Per a la reconstrucció” i que va finalitzar al març de 2022 les persones assistents han pogut conèixer les dades que avalen el treball d’aquest projecte que ja porta cinc anys assentat en el territori.

Així, sota quatre línies de treball que són la posada en marxa de l’Oficina d’Innovació; desenvolupament d’aliances per a l’optimització de recursos; la potenciació, suport i seguiment de l’emprenedoria i finalment l’acompanyament per a la inserció laboral; permeten desenvolupar accions que milloren la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Camp de Túria.

Les dades que poden ressaltar-se d’aquest últim any de treball en l’Acord Camp de Túria són la mentorització a 18 empreses; coaching empresarial a 33 i 46 empreses ateses per qüestions relacionades amb les ajudes i subvencions d’altres organismes. Campanyes de difusió per al comerç, vídeos promocionals per a les 17 associacions de comerciants de Camp de Túria i campanya de màrqueting en Kinépolis com a àrea d’influència de la comarca. Constitució del comitè d’àrees industrials; suport a les cooperatives amb vídeos promocionals i la difusió dels cicles formatius relacionats amb la família agrícola.

El projecte de dinamització i sensibilització del emprendiment ha arribat a més de 1.200 alumnes i alumnes de 10 IES de la comarca. S’han atès 127 persones emprenedores amb 35 projectes guiats, 11 dels quals s’han donat d’alta. S’han atès 517 persones en orientació.

Per part seua, el portal d’ocupació i empresa de la Mancomunitat Camp de Túria ha registrat 162 ofertes de 103 empreses, 39 de les quals s’han cobert amb persones inscrites en el portal el que representa el 25% de les ofertes. La plataforma compta amb més de 1.400 demandants inscrits.

A més, s’han dut a terme acords amb entitats com Dinapsis, Fundació Adecco, Aimplas i Districte Digital, entre altres. El següent projecte, “Per a la Transformació Innovadora del Territori”, continuarà desenvolupant les línies de treball establides amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat en el territori i, com no, el desenvolupament socioeconòmic de tota la comarca.