L’alcaldessa de Marines, Mª Dolores Celda Lluesma, ha sigut reelegida hui presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria en segona volta amb majoria absoluta, amb 18 vots a favor, 2 en contra i 11 abstencions. La socialista estarà al capdavant d’aquesta institució supramunicipal fins a 2023.

La candidatura de l’alcaldessa de Marines ha sigut l’única que s’ha presentat. LolaCelda ha manifestat que continuarà treballant per a la comarca, “per a fer que els municipis xicotets siguen més grans i que els més grans arriben més lluny”. “Ens queda un llarg camí, consolidant els serveis que es presten des de laMancomunitat i projectant nous reptes que, sens dubte, aconseguirem dur a terme amb el suport de tots”, ha assegurat.

La presidenta de laMancomunitat ha estes la mà a tots els grups polítics que conformen el nou escenari d’aquesta institució. Serà el mes de setembre quan se celebre el ple d’organització.

LolaCelda també ha agraït el suport de la Generalitat Valenciana i la Diputació de València, institucions que han fet possible tots els assoliments aconseguits durant l’anterior legislatura en temes com a ocupació, mobilitat, esports, sanitat, etc..

Prèviament a la votació per a l’elecció de la presidenta, els representants dels 17 municipis que integren laMancomunitat han jurat o promès el càrrec. Com a novetat, després de l’entrada en vigor de la nova Llei de Mancomunitats, hi haurà dos representants per cadascun dels pobles de la comarca.