MCT

La Mancomunitat Camp de Túria es bolca amb dues noves campanyes de suport al comerç local. A partir d’aquesta mateixa setmana, les associacions de comerç de la comarca que conformen la marca ‘Comerç Actiu’ seran protagonistes una a una.

Cada associació podrà transmetre els valors que estime oportuns a través d’un anunci que servirà per a donar difusió al comerç local de cada municipi. Durant uns minuts, comerciants, llocs típics de la localitat, serveis i qualitat seran els protagonistes de vídeos que es difondran en xarxes socials, WhatsApp i en la pròpia pàgina web www.comerçactiu.es

La Mancomunitat Camp de Túria vol així reforçar el seu compromís i suport al comerç de proximitat. Aquestes noves campanyes se sumen al treball que es desenvolupa braç a braç amb les 17 associacions de Camp de Túria per a afermar el comerç local i la vida als carrers dels municipis.

Campanya d’estiu

A més, per a multiplicar els esforços i aconseguir que veïns, veïnes i visitants coneguen els serveis i comerços que tenen a la seua disposició, es llançarà un vídeo per a donar la benvinguda a l’estiu. El pròxim 21 de juny, aprofitant que estrenem nova estació, llançarem la campanya a nivell comarcal.

Un espot on els 17 municipis de Camp de Túria són els protagonistes, però on, sobretot es dirigeixen al consumidor. Posar en valor la qualitat, la humanitat i la proximitat és l’objectiu d’aquesta campanya estiuenca.

L’espot es llançarà en xarxes socials i es difondrà en tots els mitjans de comunicació dels quals disposen els municipis. La intenció és la de conjuminar esforços per a donar suport a un dels sectors més afectat per la crisi sanitària i per les noves maneres de consumir.