NORMATIVA I OBJECTE

DOGV

Conscienciar i sensibilitzar l’estudiantat de la necessària transició verda en el model turístic i de la necessitat d’afrontar els reptes del canvi climàtic en el turisme.

Implicar les noves generacions en aquestes accions de transformació i donar la visibilitat necessària al problema d’un sector amb uns recursos limitats.

Amb aquesta finalitat, es convoca un certamen artístic en què les persones que hi participen han de presentar una obra de carácter visual, juntament amb un text relacionat amb aquesta i que plantege una reflexió sobre la transició cap a un turisme més verd.

BENEFICIARIS

Estudiants matriculats en universitats públiques valencianes durant l’any 2021.

IMPORT I DATA DE SOL·LICITUDS

El premi es finança amb càrrec al capítol VII del pressupost de la Càtedra Nova Transició Verda de la Universitat de València per a l’any 2021, orgànica 3050460409, específica 20200665, per un import màxim de mil euros (1.000 euros).

El certamen ofereix tres premis en metàl·lic:

1r premi: 500 euros

2n premi: 300 euros

3r premi: 200 euros

A més, es farà una exposició itinerant amb els primers premis i els treballs qualificats pel comitè organitzador.

El termini de presentació de sol·licituds començarà l’endemà de la publicació de l’extracte d’aquesta convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) i es tancarà el 20 d’octubre de 2021.