La Mancomunitat Camp de Túria, compromesa amb el progrés en Camp de Túria, està duent a terme diverses iniciatives per consolidar la recerca activa d’ocupació i potenciar el desenvolupament professional a la comarca. Activitats i esdeveniments que ofereixen oportunitats de creixement i aprenentatge.

Algunes de les iniciatives més destacades realitzades són:

  1. Sessions de Formació als Tallers d’Ocupació dels Municipis:
    • Tallers d’Emprenedoria per als Ajuntaments: Proporciona formació per crear i gestionar projectes amb un impacte positiu en la comunitat local.
    • Tallers per a la Recerca d’Ocupació i Millora de l’Ocupabilitat: Sessions especialitzades en projecte laboral, preparació d’entrevistes, entorn digital i oportunitats a la comarca.
  2. Workshop Financer amb Emprenedors: Una oportunitat per descobrir les claus financeres per emprendre amb èxit i consolidar projectes empresarials.
  3. Jornades d’Emprenedoria en Instituts d’Educació Secundària: Creant un entorn on els joves poden explorar les seves habilitats emprenedores en un món en constant canvi.

Amb aquest conjunt d’iniciatives, la Mancomunitat Camp de Túria reafirma el seu compromís de ser un motor d’impuls i suport per a tots aquells que busquen avançar en les seves carreres professionals. T’animem a unir-te a les pròximes sessions i ser part d’aquesta emocionant jornada cap al creixement i l’èxit professional.

Consulta amb l’ADL del teu municipi per veure com et podem ajudar. O truca’ns al 96 279 81 50.