MCT

La Mancomunitat Camp de Túria participa en les primeres trobades de formació i ocupació juvenil organitzats per l’Ajuntament de l’Eliana. L’objectiu de l’àrea de Joventut dirigit pel regidor, Jorge Pérez Comeche, és el d’acompanyar en la transició de les persones joves (de 16 a 29 anys) des del sistema educatiu fins al sistema laboral.

Per este motiu naixen les trobades ‘En marxa cap al món laboral’. Una trobada que se celebrarà divendres que ve 23 d’abril. A partir de les 17.30 hores les persones joves de l’Eliana podran assistir de manera presencial (l’aforament és limitat pel que és imprescindible la inscripció) i els veïns i veïnes de fora de l’Eliana podran seguir les jornades en streaming.

Com fer un curriculum vitae, com cercar treball a través d’Internet o com afrontar amb èxit una entrevista de treball. Eines, consells i actituds que aconseguiran millorar les teues opcions laborals.

A més, l’Ajuntament ha organitzat per al dijous 29 d’abril una vesprada dedicada a l’hostaleria i la restauració. I ja el divendres 30 la trobada es dedicarà a l’orientació i l’ocupació juvenil a la comarca. En aquesta cita participaran l’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent i la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda. Un diàleg que serà presentat i moderat pel regidor de Joventut de l’Ajuntament de l’Eliana.

La cita serà a la Casa de la Joventut de l’Eliana. Si tens entre 16 i 29 anys, eres de l’Eliana, i vols participar en aquestes interessants trobades has d’inscriure’t en el correu electrònic elijove@leliana.es. Si el que prefereixes és seguir les jornades per streaming recorda connectar-te al canal de Youtube de l’Ajuntament de l’Eliana.