La Mancomunitat Camp de Túria participarà este dissabte, dia 12, en la jornada sobre Sostenibilitat Ambiental i Territorial que organitza l’Institut d’Estudis Comarcals Camp de Túria, en col·laboració amb esta institució supramunicipal i l’Ajuntament de Serra.

La presidenta de la Mancomunitat i alcaldessa de Marines, Mª Dolores Celda, serà l’encarregada de presentar la ponència en la qual l’enginyer Rafael Solaz, analitzarà la situació de la mobilitat a la comarca així com les línies de treball que s’estan duent a terme per a l’elaboració del Pla de Mobilitat Comarcal.

 

Mancomunitat ha estat treballant durant esta última legislatura per la Sostenibilitat Ambiental i Territorial. Per a això es va crear la Comissió de Mobilitat de la qual formen part els municipis de la comarca i la ciutadania està representada per un membre de l’Institut d’Estudis Comarcals, concretament, Rafael Solaz. L’ens supramunicipal ha posat un tècnic a la disposició d’esta matèria per a abordar projectes comuns per a tots els municipis que milloren la sostenibilitat ambiental i territorial.

Des de fa ja més d’un any, la Mancomunitat està apostant fermament per la millora de la mobilitat en el Camp de Túria, amb la finalitat de vertebrar i cohesionar la comarca i abordar els desplaçaments des d’una perspectiva sostenible, tant des d’un punt de vista econòmic, com a social i mediambiental.

La jornada, que tindrà lloc en el Saló de Plens de l’Ajuntament de Serra, s’iniciarà a les 9 hores i es desenvoluparà al llarg de tot el dia. L’objectiu principal d’esta iniciativa és sensibilitzar sobre la situació de la comarca en matèria de sostenibilitat ambiental, destacant les actuacions que en este camp s’estan duent a terme en este territori.