MCT

La Mancomunitat Camp de Túria ha posat en marxa xarrades motivacionals en els instituts públics de la comarca. L’ens supramunicipal, gràcies a la col·laboració de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), ha començat a portar xarrades motivacionals als instituts de la comarca.

L’actor i ponent Rubén Gracia intervé en les classes de l’alumnat durant unes hores i conversa amb ells per a millorar la seua autoestima i dotar de recursos als més joves per a superar situacions com la viscuda recentment amb la pandèmia provocada per la Covid-19.

‘El viatge de l’heroi’ i ‘Assertivitat: l’art de l’enteniment’ conviuen amb els joves dels instituts de Camp de Túria per a ajudar-los a afrontar els alts i baixos que es poden trobar al llarg de la vida. Els explica situacions viscudes per l’actor i els situa en una realitat com la patida amb la crisi sanitària; posa el focus en la persona i en la capacitat de superació dels éssers humans.

Les xarrades es dirigeixen als estudiants de 12 a 16 anys. S’han sumat a aquesta campanya els instituts de Llíria, Benaguasil, Riba-roja de Túria i l’Eliana. L’objectiu de les mateixes és el de dotar d’eines de superació que afavorisquen la seguretat i la confiança entre la joventut.