La Mancomunitat Camp de Túria ha organitzat al costat de Labora el Fòrum Connecta a Riba-roja de Túria. Un dia dedicat a la cerca activa d’ocupació. 16 empreses han oferit més de 40 ofertes d’ocupació per a cobrir diversos perfils dins i fora de la comarca.

El Castell de Riba-roja, el Vaig moldre i l’edifici del AEDL han acollit simulacions d’entrevistes, tallers i entrevistes in situ on les persones desocupades han sigut les protagonistes. Més de 500 persones s’han inscrit en la primera trobada d’ocupació comarcal. Una cita que es va veure ajornada per la Covid-19 i que es va traslladar a aquest divendres 20 de novembre.

La inauguració ha comptat amb la participació de la Directora General d’Ocupació i Formació de Labora, Rocío Briones; la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda i l’alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga. A més, alcaldes i regidors i regidores de diversos municipis de Camp de Túria han acudit a la cita. El regidor de Foment econòmic i Àrees Industrials de Riba-roja, José Ángel Hernández, ha valorat “molt positivament jornades com aquestes”.

La presidenta de la Mancomunitat, Lola Celda, ha explicat que “volem un Camp de Túria amb present i amb futur. Creiem a la nostra comarca perquè hem crescut en ella i perquè sabem que tenim molt que oferir”. “Quants més recursos tinguem a la nostra disposició i puguem traslladar-los a la ciutadania, millors seran les seues expectatives”, ha afegit Celda.

Una Taula Redona i xarrades informatives sobre certificats de professionalitat i serveis de Labora, entre altres assumptes, han compost una jornada que ha pogut seguir-se de manera online també.