MCT

La Mancomunitat Camp de Túria posa en marxa, per 24è any consecutiu, els Programes de Formació i Qualificació Bàsica (PFCB) per al pròxim curs escolar 2021/2022. L’ens supramunicipal ha presentat a la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport la sol·licitud per a impartir novament els dos PFCB que ve desenvolupant des de fa anys.

Així, es podrà estudiar el pròxim curs escolar les modalitats d’Arranjaments i Adaptacions en Peces de Tèxtil i Pell i el d’Operacions Auxiliars de Manteniment en Electromecànica de Vehicles. En concret, des de setembre de 2021 i fins a juny de 2022, en horari de demà, l’alumnat adquireix les destreses per a desenvolupar labors relacionades amb totes dues modalitats.

Des de l’any 1998, primer curs que es va posar en marxa els PFCB han passat per les aules més de 600 joves de la comarca. Es tracta d’una formació dirigida a alumnat de 16 i 21 anys que no hagen obtingut el graduat en ESO. En definitiva, es tracta de retornar al sistema a l@s joves que no troben el seu camí o necessiten una nova eixida professional.

Si estàs interesseu@ a formar part del pròxim curs que començarà el setembre vinent et deixem les dates perquè les anotes en el teu calendari. Recorda que el 28 de juny es publicarà l’oferta concreta i la presentació de sol·licituds es tramitarà del 8 al 14 de juliol. Serà el 27 de juliol quan es publiquen les llistes definitives i el període de matriculació serà del 2 al 6 de setembre. Si necessites més informació o algun tipus d’aclariment sobre aquest tema pots telefonar al 962798150 Ext.2 i en el 627645042.

A més, la Mancomunitat Camp de Túria ha activat un formulari en el qual pots introduir les teues dades si estàs interessat a formar part dels PFCB del pròxim curs escolar. És molt senzill, accedeix a este enllaç.