MCT

La Mancomunitat Camp de Túria ha tornat a posar de manera presencial els plans d’ocupabilitat en els municipis de la comarca. La crisi sanitària viscuda en els últims mesos va provocar que les sessions passaren a realitzar-se de manera virtual, però des de fa unes setmanes i complint amb totes les mesures de seguretat i higiene, han tornat de forma presencial.

Durant una setmana, les persones que es troben en cerca activa d’ocupació poden acudir a les sessions dirigides per una orientadora-prospectora i una coach. Es tracta d’oferir eines i recursos perquè els veïns i veïnes de Camp de Túria afronten amb més garanties d’èxit la cerca d’una nova ocupació.

Fins al moment, unes quaranta persones han participat o participaran en els tallers que s’han realitzat i programat per a les pròximes dates. En concret, Llíria i Nàquera ja han acollit aquests tallers. Hui mateix, comença un nou pla a l’Eliana i dilluns 13 de desembre s’iniciarà un altre a Vilamarxant.

A més, paral·lelament a aquestes accions, els Tallers d’Ocupació de la comarca ha programat per a una jornada en la qual el personal tècnic de la **Mancomunitat Camp de Túria explicarà tots els serveis que s’ofereixen des de l’ens supramunicipal per a tots els veïns i veïnes de la comarca. A La Pobla de Vallbona serà el dia 1 de desembre; el dia 13 de desembre a Loriguilla i el 20 del mateix mes a Riba-roja de Túria i l’Escola Taller de Benaguasil.

En aquest sentit, s’explicarà a més dels Plans d’Ocupabilitat que qualsevol persona de Camp de Túria pot participar, el Portal d’Ocupació de la Mancomunitat. Un lloc de trobada entre l’oferta i la demanda comarcal.

Si vius a Camp de Túria i vols participar en les 5 sessions del Pla d’Ocupabilitat que et mostren i et preparen per a aconseguir una nova ocupació pots contactar amb l’AEDL del teu ajuntament o telefonant al 962798150 Ext.2. Descobriràs les claus per a fer un bon currículum, com preparar una entrevista de treball o on poder trobar les ofertes en Internet. Tot això i molt més de manera gratuïta i en només una setmana.

Es tracta d’una de les accions de l’Acord Camp de Túria. Un projecte dins del programa Avalem Territori finançat per Labora i el Ministeri de Treball i Economia Social.