MCT – 22 de novembre de 2022

Aquest matí ha tingut lloc una reunió en la conselleria d’Educació, Cultura i Esport entre l’administració autonòmica i els alcaldes i l’alcaldessa de Gàtova, Olocau i Marines per a donar resposta a una demanda històrica per a abordar el problema del transport de l’alumnat de Batxillerat fins a l’Institut Camp de Túria. En la cita també ha participat la regidora d’educació de l’Ajuntament de Marines i la directora de l’IES Camp de Túria.

En concret, en aquest curs escolar el 2022/2023 prop de 40 persones no disposen de transport públic que els acoste des de les seues residències fins a l’institut. És per això, i malgrat que la Generalitat Valenciana ja s’ha compromès a resoldre aquest problema per al curs 2023/2024 i dotar de llibres gratis a tot l’alumnat de Batxillerat, aquest curs l’assumpte està en procés de solucionar-se.

En els pròxims dies, la conselleria que ha conegut de primera mà les necessitats dels alumnes i alumnes afectades i ha rebut la proposta conjunta amb diferents opcions per part dels responsables polítics per a garantir el transport escolar a l’alumnat de batxillerat donarà una resposta perquè aquest problema se solucione.

L’objectiu dels ajuntaments afectats és aconseguir una ràpida solució a aquest problema de mobilitat i que el transport públic acoste als alumnes i alumnes fins al seu centre d’ensenyament.