MCT

Cruz Roja ha signat al costat de la Mancomunitat Camp de Túria la seua adhesió a l’Acord Territorial d’Ocupació. Un projecte que es va iniciar a la fi de 2016 i que acaba d’aconseguir l’aval de Labora per a continuar desenvolupant el projecte un any més, fins a març de 2023.

Cruz Roja es converteix a més en la primera entitat del Tercer Sector que s’incorpora a la resta de membres que s’han anat afegint en els últims anys. Es tracta d’aconseguir un acord fort, capaç de solucionar els problemes d’ocupabilitat de tots els veïns i veïnes de la comarca.

“Incorporem a l’Acord Territorial d’Ocupació la sensibilitat, el coneixement i el saber fer d’una ONG com Creu Roja que abandera projectes i ajuda a tantes i tantes persones amb circumstàncies especials”, ha explicat la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda.

El nou soci amb veu i vot a partir d’aquest moment s’adhereix als 29 membres que des del 2016 s’han anat incorporant a lAcord. Un projecte de la Mancomunitat Camp de Túria inclòs en el programa Avalem Territori de la Universitat de València i finançat per GVA Labora i el Ministeri de Treball i Economia Social.

Per a Cruz Roja “s’obrin noves aliances capaces d’ajudar a millorar l’ocupabilitat de les persones més vulnerables, que és un dels nostres objectius”, ha indicat el president provincial de Cruz Roja en València, Juan José Collado.