Hui han començat els cursos del Programa de Formació de Qualificació Bàsica (PFCB) de Tèxtil i Mecànica que s’ofereixen des de la Mancomunitat Camp de Túria. En concret, 29 alumnes i alumnes de Camp de Túria han iniciat el curs 2020/2021.


En el curs d’Arranjaments i Adaptacions en Peces i Articles de Tèxtil i Pell hi ha matriculats 14 persones, un de Vilamarxant, un d’Alborage, una de La Pobla de Vallbona una altra de Domenyo i la resta de Llíria. En el d’Operacions Auxiliars de Manteniment en Electromecànica de Vehicles són 9 de Llíria, 1 de L’Eliana, 2 de La Pobla de Vallbona, 2 de Benaguasil i 1 de Xest.

 


La presentació del curs ha comptat amb la participació de la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda, qui ha volgut donar la benvinguda a tot l’alumnat i ha expressat que “tindrem una millor societat si som millors persones”. La presidenta els ha motivat perquè aprofiten aquesta formació i es convertisca en “una oportunitat per a decidir el seu futur”.


Durant tot el curs escolar, l’alumnat aprendrà a més de conceptes tècnics i habilitats relacionades amb la matèria en qüestió, aprendrà a complir normes de “puntualitat, respecte cap als companys i companyes, disciplina i com relacionar-nos amb les altres persones”, ha explicat Celda.


El cos docent ha recordat a tots els alumnes i alumnes la necessitat de ser respectuosos amb totes les normes de seguretat i higiene que s’han establit per a prevenir els contactes de la COVID-19.