MCT

Divendres passat, 4 de juny, el departament de Promoció Econòmica de la Mancomunitat Camp de Túria va visitar les instal·lacions del Centre d’Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana (CEACV), situades a Sagunt. El personal tècnic que es va desplaçar fins a les instal·lacions per a conèixer en primera persona els objectius d’aquest centre.

Entre ells es troba el d’educar en els valors de la sostenibilitat, la solidaritat, la responsabilitat, l’equitat i la justícia social. Cerquen també divulgar la informació ambiental i fomentar la participació en activitats de col·laboració i voluntariat relacionades amb el medi ambient. El CEACV ofereix recursos i serveis per a l’educació ambiental així com estableix marcs de col·laboració amb altres institucions i organitzacions per a treballar en favor de la sostenibilitat. El centre públic millora, a més, la capacitació tècnica dels professionals del sector ambiental.

Després d’una xarrada a l’aula per a conèixer dades i aprofundir en la importància de cuidar l’entorn i transmetre a la ciutadania la importància dels consums de béns i la manera de consumir, la visita va continuar pels exteriors del centre. Acompanyats pel tècnic d’educació ambiental del CEACV, Serafín Huertas, el personal tècnic va poder conèixer l’entorn i els tallers que s’ofereixen a la ciutadania.

La cita va servir per a aprofundir en el tema del medi ambient, la importància de la seua conservació i estrènyer llaços per a poder posar en pràctica a Camp de Túria accions que contribuïsquen a cura de l’entorn i dels recursos existents.