El Departament de Promoció Econòmica ha mantingut esta setmana diverses reunions de treball amb l’associació gitana Adonay de Llíria. L’objectiu de la trobada no era un altre que el d’unir llaços entre totes dues organitzacions i oferir els serveis que es presten des de la Mancomunitat Camp de Túria.

El president de l’associació gitana Adonay, Sebastián Santiago Cortés, ha expressat que des de la seua entitat “donen suport a els Programes de Formació i Qualificació Bàsica que es desenvolupen des de la Mancomunitat. Són fonamentals per a la nostra comunitat ja que afavoreixen la inserció laboral i la reincorporació educativa del nostre alumnat”. Adonay ha donat a conèixer a la Mancomunitat Camp de Túria tots els serveis dels quals disposen i presten així com la labor d’ajuda que ofereixen a veïns i veïnes.

La directora del departament de Promoció Econòmica, Chelo Herráez, ha destacat positivament “el compromís i la col·laboració entre totes dues entitats per a continuar treballant per a millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Camp de Túria”.