El professor de Tèxtil del PFCB (Programa de Formació de Qualificació Bàsica) de la Mancomunitat Camp de Túria, Eduardo Contreras, ha estat confeccionant durant aquests dies de confinament a casa bates per al personal sanitari de l’Hospital de Llíria.

Hui divendres ha fet lliurament de les 80 bates que ha elaborat mentre compaginava la seua labor com a docent del curs de formació. Els EPI’s seran utilitzats pel personal sanitari que està lluitant a l’Hospital de Llíria contra el COVID-19. Podeu veure el vídeo en la pàgina de Facebook de la Mancomunitat Camp de Túria.

Programes de Formació de Qualificació Bàsica

L’equip docent dels PFCB de la Mancomunitat Camp de Túria s’ha adaptat a les noves necessitats del seu alumnat i continua oferint la formació però a distància. Des que l’Estat d’Alarma fóra decretat pel Govern d’Espanya, l’equip de professors ha treballat a distància amb els prop de 30 alumnes que componen els PFCB de Tèxtil i Mecànica que s’imparteixen en el Centre Cívic El Prat.

A través de la plataforma que ha facilitat la Conselleria d’Educació, Mulán; els WhatsApp, el telèfon i els tutorials els xics i xiques que estan a les seues cases repartits pels diferents municipis de Camp de Túria senten que les classes continuen i poden repassar i afermar els coneixements adquirits de manera presencial mentre es va mantenir el curs en les classes habituals.

L’acompanyament de l’equip docent i la coordinadora del departament s’està donant tant a l’alumnat com a les famílies, perquè entre tots fem d’aquest confinament una estada per a continuar aprenent i reforçant coneixements.

#quédateencasa #yomequedoencasa #estevirusloparamosunidos