Les Associacions de Comerciants de Camp de Túria han mantingut una reunió de treball este migdia al costat de la Mancomunitat. La cita, que s’ha celebrat a través de mitjans telemàtics per a respectar l’Estat d’Alarma decretat pel Govern d’Espanya el passat 14 de març, ha volgut ser un punt de trobada on compartir experiències.

La trobada que ha comptat amb les Associacions de comerciants de Bétera, L’Eliana, Olocau, Vilamarxant, Casinos, Serra, Gàtova, Sant Antoni de Benaixeve, Nàquera i Benissanó ha sigut molt productiu. A més de servir de radiografia de com està la comarca en aquests moments a nivell comercial s’han pogut posar sobre la taula altres assumptes que poden ser de vital importància per als comerciants. Els responsables estan preparant-se per a l’obertura dels seus establiments en la millors condicions i la Mancomunitat continua treballant a acompanyar-los i ajudar-los en aqueix procés de posada en marxa i adaptació als canvis.

Així, s’ha donat a conèixer que l’Observatori d’Ocupació i Empresa en el qual participen també representants del comerç comarcal, comptarà a partir d’ara amb un representant de cada partit polític i serà el punt de trobada entre la societat civil, política i econòmica que analitze la situació de la comarca a partir de la crisi del COVID-19 i marque les línies d’actuació que porten a Camp de Túria a recuperar la senda del creixement.

 

La directora del Departament de Promoció Econòmica que també ha participat en la reunió ha explicat la galeria comercial de la Xarxa AFIC (Xarxa d’Agències per al Foment de la Innovació Comercial), directori empresarial de la Diputació de València i la Conselleria de Comerç, que posa a la disposició dels comerços de Camp de Túria i en la qual la Mancomunitat té el seu propi portal. En aquest sentit, s’ha recordat tots els serveis que s’ofereixen des de l’entitat supramunicipal per a ajudar a tots els veïns i veïnes a superar la pandèmia.