MCT

La presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda, ha mantingut aquest matí una reunió de treball amb el Director General de la Formació Professional, Manuel Gomicia. La cita ha versat sobre les possibilitats de col·laboració entre totes dues administracions amb l’objectiu de crear iniciatives i sinergies que siguen capaces d’enfortir a la comarca en matèria de Formació Professional.

La trobada, que ha comptat també amb la participació de la directora del departament de Promoció Econòmica de la Mancomunitat, Chelo Herráez, ha servit per a donar a conèixer tots els serveis relacionats amb la formació i l’ocupació que s’ofereixen des de l’ens supramunicipal. A més, se li ha informat de la creació de la Mesa de Formació dins de l’Acord Territorial d’Ocupació i els acords als quals es van arribar.

En la reunió s’ha abordat també la importància de la cultura de l’emprenedoria dins de l’aula. És important establir aprenentatges, experiències i coneixement que puga servir per al futur professional dels joves d’avui dia.

A més, s’ha parlat sobre la intenció d’organitzar una jornada de reflexió sobre el present i el futur de la FP a Camp de Túria. Un punt de trobada entre la Conselleria d’Educació, la Mancomunitat Camp de Túria, els instituts i les empreses. Podria ser la primera de les accions que posara en marxa el Consell Territorial de Formació Professional a Camp de Túria.

En aquest sentit i per a poder dur a terme totes les actuacions, s’ha establit la necessitat de signar un conveni de col·laboració entre totes dues administracions que faciliten la coordinació i el treball comú en benefici de la societat.

“Hem de tenir una visió global de les necessitats i dels recursos dels quals disposa Camp de Túria per a aconseguir diversificar la formació i que tota la població puga accedir a ella”, ha explicat la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria.

En definitiva, la reunió ha servit per a establir les línies de treball que de forma imminent es posaran en marxa per a conèixer les necessitats d’empreses i del mercat laboral i poder millorar la formació professional a la comarca.