Este matí la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda, i el responsable de l’àrea de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil de l’ens supramunicipal, Alejandro Ricart, han mantingut una reunió de treball en el Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat Valenciana.

L’objectiu de la mateixa és el de coordinar tots els plans d’emergència dels municipis de la comarca amb el Centre de Coordinació. En este sentit, i per a potenciar la col·laboració mútua entre administracions en breu es convocarà una reunió de treball per a personal tècnic i polític en la seu de la Mancomunitat i en la qual participaran tots els ajuntaments de la comarca i el Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat Valenciana.

“En esta pròxima reunió coneixerem la situació actual dels plans d’emergència dels municipis per a millorar la seguretat dels nostres pobles i ciutats”, ha explicat Celda. “Ha de ser una prioritat per a nosaltres conèixer els plans, tenir-los actualitzats i entre tots i totes estar coordinats amb el Centre d’Emergències per a poder reaccionar com més prompte millor i amb total seguretat davant qualsevol incident”, ha indicat la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria.