La Mancomunitat Camp de Túria està organitzant els pròxims cursos de PFCB (Programa de Formació de Qualificació Bàsica) que, si les circumstàncies sanitàries derivades de la COVID-19 ho permeten, començaran el mes de setembre.


Enguany, s’ofereixen dos cursos el d’Arranjaments i Adaptacions en Peces i Articles de Tèxtil i Pell i el d’Operacions Auxiliars de Manteniment en Electromecànica de Vehicles.


Si tens entre 16 a 21 anys i no has obtingut el Graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO) pots formar-te durant un any escolar en alguna de les dues especialitats.


A més de la formació a l’aula durant el curs escolar també es realitzen pràctiques no laborals en empreses. L’alumnat podrà experimentar el treball en primera persona i desenvolupar labors pròpies del seu lloc durant 80 hores.


Si necessites resoldre algun dubte sobre aquest tema o ampliar la informació pots contactar en el 962 79 81 50 i t’ajudarem en tot el que puguem. No deixes passar l’oportunitat de formar-te per a adquirir nous coneixements i habilitats i poder desembolicar-te en el món laboral.