MCT

La Mancomunitat Camp de Túria ha signat en els últims dies sengles convenis amb la Generalitat Valenciana i la Diputació de València per a desenvolupar programes dins de Serveis Socials Inclusius.

En concret, els projectes es desenvoluparan durant els pròxims quatre anys i serviran per a millorar els serveis que es presten a la ciutadania de Camp de Túria. “El nostre objectiu es manté intacte, volem millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes de la comarca i per a ells continuarem ampliant i millorant els nostres serveis”, ha explicat la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda.

Així, el Contracte Programa signat amb la Generalitat Valenciana ascendeix anualment 1.125.700 euros i contempla el finançament dels serveis i programes tals com Programa de Servei d’Atenció Domiciliària (SAD); Programa d’Oficines d’atenció a persones migrants (Pangea); Unitat d’Igualtat; Servei d’Atenció Primària a la Infància i a l’Adolescència que inclou l’equip específic d’atenció a la infància i l’adolescència (EEIIA) i Mesures Judicials al mig Obert; així com els programes de promoció de l’autonomia personal per a persones amb diversitat funcional i el centre d’atenció diürna ocupacional per a persones amb diversitat funcional.

De la mateixa manera, la Mancomunitat Camp de Túria ha signat un altre Contracte Programa amb la Diputació de València per un import total anual de 771.285 euros. Amb aquesta quantitat es finançarà a l’equip social de base, que dóna cobertura als 8 municipis de menys de 5.000 habitants (Gàtova, Olocau, Marines, Casinos, Serra, Loriguilla, Benissanó i Domenyo) i Nàquera; i que permetrà oferir a la ciutadania serveis com el d’acolliment i atenció davant situacions de necessitat social; el servei de l’autonomia personal, servei d’atenció domiciliària, que inclou el Servei d’Ajuda a domicili (SAD) i programa d’atenció a persones majors; el servei d’inclusió social que inclou Progamas de suport a la inclusió social i el servei d’acció comunitària, que inclou programes de promoció de l’animació comunitària i la participació de programes en espais rurals inclusius.

Els veïns i veïnes de Camp de Túria que necessiten atenció poden acudir als serveis socials del seu ajuntament i ja els informaran de tots els detalls.