La Mancomunitat Camp de Túria ofereix des de fa molts anys formació per a joves. En concret, en el Centre Cívic El Prat de Llíria es desenvolupen els cursos de PFCB (Programes de Formació de Qualificació Bàsica) en Tèxtil i Mecànica.

L@s joves de 16 i 21 anys, que no han obtingut el títol de l’ESO poden accedir a aquesta formació que els obri les possibilitats tant laborals com per a poder continuar estudiant.

Durant un curs escolar, l’alumnat treballarà amb professors qualificats matèries relacionades amb la professió en qüestió i altres matèries de formació bàsica. L’objectiu d’aquests cursos és el d’aconseguir que les persones entre 16 i 21 anys puguen adquirir coneixements bàsics que puguen desenvolupar en futures empreses amb contractes laborals. A més, les i els estudiants també realitzaran pràctiques en empreses. Per a més informació pots contactar en el 962798150 Ext.2 o al 627645042.

Màquines de cosir

La Mancomunitat Camp de Túria ha adquirit una desena de màquines de cosir que servirà com a eina perquè l’alumnat puga conèixer i desenvolupar els treballs amb maquinària adequada i renovada.

L’adquisició s’ha realitzat a l’empresa Venda i reparació Josep Navarro de La Pobla de Vallbona. Un compromís de l’ens supramunicipal que s’esforça dia a dia per ajudar i donar suport al comerç de Camp de Túria.