MCT

La Mancomunitat Camp de Túria continua amb el seu suport al sector digital i tecnològic de la comarca. Així, gràcies a la col·laboració de l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI) s’ha posat en marxa el primer HUB Digital de proveïdors digitals i tecnològics de la comarca.

En les seues primeres setmanes de vida, ja són prop d’una trentena les empreses que han penjat els seus serveis en aquesta plataforma i que han considerat que és vital per a l’avenir de la comarca posar en un lloc comú tota la qualitat tecnològica i digital que existeix a Camp de Túria. Resultat de la col·laboració entre els ajuntaments, que disposen d’accessos directes des dels seus webs municipals, i la Mancomunitat. Treball de coordinació perquè siga una acció conjunta que posa en valor als proveïdors de la comarca.

Així, que si tens una empresa a la comarca que preste aquest tipus de serveis i vols aparèixer de manera gratuïta en el HUB de proveïdors digitals, només has de visitar la web https://hubdigital.mancomunitatcampdeturia.es/ o contactar amb els números de telèfon 672 17 13 85 i 627 10 14 88 i et comptarem tots els detalls d’aquesta nova eina digital.

Aquesta acció s’enquadra dins del projecte desenvolupat gràcies a la col·laboració de l’Agència Valenciana de la Innovació. Es tracta de conjuminar en una mateixa adreça web tota l’oferta digital que existeix a la comarca perquè tant dins com fora de Camp de Túria es coneguen tots els recursos que posem a la disposició de la ciutadania.

Els agents d’innovació comercial i industrial continuen dinamitzant tots dos sectors de la comarca amb l’objectiu de madurar el grau de digitalització que existeix a Camp de Túria. Eines, accions, xarrades, trobades, desdejunis i atencions centren el seu treball que cerca la millora de la competitivitat del comerç i la indústria comarcal.