MCT

La Mancomunitat Camp de Túria està desenvolupant des de l’últim trimestre de 2021 un projecte relacionat amb la innovació comercial i industrial. Amb el suport de l’Agència Valenciana d’Innovació (AVI) s’han contractat dos tècnics per a ajudar en el procés de la digitalització tant al comerç com a la indústria.

Després d’una primera fase de coneixement de la comarca, de les seues necessitats i dels objectius a aconseguir a Camp de Túria s’ha passat a la segona fase que és la d’implementació de les accions juntament amb els ajuntaments de la comarca.

En aquest sentit, el personal tècnic d’Innovació s’ha reunit ja amb responsables polítics i AEDLS i s’han començat a realitzar diverses accions. Existeixen dos números de telèfon per a assessorar-se sobre la digitalització i la innovació. Si eres un comerç de Camp de Túria i tens dubtes sobre aquest tema pots contactar en el 672171385 o si eres una indústria i vols conèixer processos d’innovació per a millorar la teua competitivitat pots resoldre les teues inquietuds en el 627101488.

AJUDES KIT DIGITAL

Paral·lelament a aquest treball, el personal tècnic al costat de tècnics de l’Acord Territorial d’Ocupació està duent a terme desdejunis i jornades per a donar a conèixer les ajudes del Kit Digital posades en marxa pel Govern d’Espanya.

Així, s’ha transmès a comerciants i empreses de Riba-roja de Túria, Nàquera i La Pobla de Vallbona els requisits i els detalls del Kit Digital. Tant per a ser agent digitalitzador com per a acollir-se al bo que ajuden les empreses a augmentar el seu grau de digitalització i donen solucions tècniques a les seues necessitats digitals.

El primer termini d’ajudes estarà obert per a sol·licitar-lo a partir del 15 de març. Podran fer-ho en aquesta primera fase les empreses que tinguen entre 10 i 49 treballadors. La Mancomunitat Camp de Túria per a facilitar la informació i per a donar resposta a les necessitats del comerç i la indústria ha posat en marxa un call center que atendrà les trucades relacionades amb el Kit Digital. Si estàs interessat a tenir més informació telefona al 627645043.